Over Kop&Mok


Even voorstellen!

Ik ben Yolanda Posthumus, het gezicht achter Kop en Mok. Niet piep jong meer, maar wel enthousiast genoeg om alweer zes jaar geleden te starten met een shop-in-shop bij Weeteling Keukens. Een voorliefde voor servies, de combinatie van keuken, keukentafel en daarbij leuk servies, meubels en accessoires, was hetgeen wat mij bracht tot dit concept.

"A person who never made a mistake never tried anything new" (Einstein)

Een mooie uitspraak wat bij mij wel van toepassing is! Na 20 jaar in de reiswereld, ben ik in de wereld van servies gekomen, n.l. bij Diggels (winkel voorheen in het winkelcentrum), vervolgens bij het Buytenhuys, een Engelse lifestyle winkel. Na sluiting van het Buytenhuys , ging ik min of meer mee met het meubilair van het familiebedrijf  Weeteling Keukens. Daar hield ik mij met name bezig als gastvrouw, in- en verkoop van accessoires, organisator van workshops, marketing, decoratie en styling van het interieur. Het idee om de tafel in de keuken, inmiddels dé centrale plek in huis(!) aan te kleden, werd voor mij een uitdaging hier iets mee te gaan doen.

“The sweetest memories are made round a table set with the finest tableware”

Niet alleen servies,maar al gauw kwamen er stoere meubels bij, accessoires van Home Society, glaswerk, en het merk Zusss.  De collectie wordt regelmatig aan/bijgevuld.

Naast Kop en Mok, wil ik ook graag workshops blijven organiseren, zoals een groenworkshop, kookworkshop, wijnproeverij, en een ladies night. De eerste ladies night hebben wij in het eerste jaar gehad, en inmiddels is er een Inspiratie avond geweest afgelopen november 2019. Speciale koopavonden worden vermeld d.m.v. social media, Facebook, Instagram, of persoonlijke uitnodiging.

De website heeft lang op zich laten wachten, aangezien ik eerst met een webshop bezig was, maar bij nader inzien dit heb laten vallen. Maar zie hier! Naast de website ben ik ook erg actief met Facebook en Instagram en niet te vergeten voor de ideeën, Pinterest!