Accessoires

Home Society

Huisdecoratie is het element die de persoonlijke touch aan het interieur geeft!

Een vriendelijke importeur van woonaccessoires en decoratie voor het hedendaagse wonen. Een huis is niet af zonder decoratie, in welke vorm dan ook.

In de afgelopen jaren werden steeds meer oude industriële gebouwen, pakhuizen of kerken omgebouwd tot woonruimtes. De industriële look is een groeiende trend die wordt gebruikt in moderne huizen, Loft appartementen of commerciële ruimtes. In bijna elk industrieel interieur vindt u ruw verweerd hout, bakstenen en geborgen objecten.

Het gaat over het selecteren van items die veel over stijl als functie. Creëer deze look met neutrale tonen, verschillende objecten, hout in combinatie met metalen oppervlakken. Aarzel niet om ook industrieel te gaan!

Zusss

Een lifestyle merk, 10 jaar geleden opgericht door zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Een merk , succesvol, en inmiddels al meer dan 450 verkooppunten zowel in Nederland als België.

Zusss staat voor basic, stoer, uniek en een beetje eigenwijs, ontworpen door de Zussen Sietske en Femke zelf!  De collectie bestaat uit lifestyle en woonitems. Mooimakers, sjaals, kussens, plaids, producten om te tafelen, tassen, plaids voor op de bank en vele andere leuke artikelen om je huis op te vrolijken, cadeau te geven, verzin het maar…

Door het gebruik van natuurlijke kleuren en fijne materialen past de hele collectie binnen de herkenbare Zusss levensstijl. Ook de pakkende teksten op bijvoorbeeld kaarten en kussens zijn erg herkenbaar. Denk aan teksten als: die glimlach staat je goed, hé leukerd, geniet van de dingen, mijn favoriete plekje is naast jou of met jou is alles leuker… Het merk gaat daarin niet direct mee met de trends, maar ontwerpt vanuit het hart en blijft daarmee dicht bij zichzelf. Tweejaarlijks ontwikkelt Zusss een nieuwe collectie, De stijl is niet gebonden aan een bepaald product. Als het basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs is, past het binnen de Zusss stijl.

Kijk voor meer inspiratie en ideeën op Facebook, Instagram en niet te vergeten Pinterest!

Pinterest Facebook Instagram

Laat je inspireren in onze showroom!

Route & contact